Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26536 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
govi2 jedziesz zmagdalena i nami na pulpit rock???? pisałas wczesniej ze takl wiec zbieraj sie powoli bo ta wycieczka zaczyna nabierac realnych kształtow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
looz podesle ci info na koma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi, retier próbuję nas ratować, otóż na innych forach są prowadzone dyskusje nie na temat postów,m.in. jak to giovi obrabia retierowi dupe albo ja jestem spławiana przez retiera no więc może lepiej tutaj o tych naszych przemyśleniach popisać?? po co zaśmiecać inne fora nie na temat i wkurzać naszego gabriela? teraz mi się znowu od was oberwie cio???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
i chyba nic już sobie z wami nie popisze ok to w takim razie spadam, miłej nocy życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
spać nie mogę........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
limetka81 napisał:
spać nie mogę........oj,jak ja bym tak chciala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
[quote]giovi, retier próbuję nas ratować, otóż na innych forach są prowadzone dyskusje nie na temat postów,m.in. jak to giovi obrabia retierowi dupe albo ja jestem spławiana przez retiera Hej madalen ,gdzie to tak ciekawie o nas piszą ,to wskoczę i poczytam sobie .Chyba jestem do tyłu wiadomościami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
giovi, retier próbuję nas ratować, otóż na innych forach są prowadzone dyskusje nie na temat postów,m.in. jak to giovi obrabia retierowi dupe albo ja jestem spławiana przez retiera no więc może lepiej tutaj o tych naszych przemyśleniach popisać?? po co zaśmiecać inne fora nie na temat i wkurzać naszego gabriela? teraz mi się znowu od was oberwie cio???

co ty po to jest stwozony ten temat
wiecie moze powinnismy zmienic temat np na " luzne gatki"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok